TR / EN

BİZDEN HABERLER

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Akım Metal - Smb Technics Ziyareti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Akım Metal - Smb Technics Ziyareti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, A Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Böyet, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Böyet ve Sefa Böyet tarafından ağırlanarak, Akım Metal - Smb Technics tesislerini ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ZiyaretiA Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Böyet, yaptığı açıklamada, "CNC Torna tezgahlarında mevcut mühendislik ve üretim kabiliyetlerini geliştirerek ileri teknolojik çözümler sunmayı hedefleyen A Grup Şirketleri - Akım Metal olarak, müşteri odaklı üretimlerimize tam gaz devam ediyoruz" dedi. Böyet, Vali Seddar Yavuz'a, müşterilere yüksek katma değerli çözümler sunan CNC Torna tezgahlarıyla ilgili ARGE ve üretim fabrikası hakkında detaylı bilgi verdi.

Vali Seddar Yavuz, kuruluşundan bu yana sürdürülebilir, çevre dostu, inovasyon ve robotik ARGE çalışmalarıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinen Akım Metal - Smb Technics'in üretim ve montaj alanlarını inceledi. Ziyaret kapsamında, firma tarafından benimsenen çevreci yaklaşımlar ve inovatif üretim süreçleriyle ilgili bilgiler edindi.